Upload jouw foto's

poit

Niveau:gevorderde
Lid sinds: 23-10-2007

50

FOTO'S

 
Reacties: 90
Favorieten: 3
Bekeken: 20598
Stemmen: 0
 
Ik fotografeer nu ruim 2 jaar, en mijn interesses liggen voornamelijk bij architektuur, modellen en tweede wereldoorlog onderwerpen. Leren door te doen en veel achtergrondkennis opdoen is mijn motto!
  • Nikon D80
alle vrienden >>

Vrienden

poit

Niveau:gevorderde
Lid sinds: 23-10-2007

War Cemetary Margraten (1)

Indrukwekkend...dat is het enige wat bij mij opkwam toen ik voor mijn Tweede Wereldoorlog Collectie rondliep op het Amerikaanse War Cemetary in Margraten.

Pim Fortuyn's huis (2)

Ik kreeg als een van de weinige in Nederland de mogelijkheid om eens rond te lopen in het huis van Pim Fortuyn. Dit was voor mij een geweldige ervaring, zo'n kans krijg je niet zo snel. Wat een waanzinnig mooi huis, nog helemaal in de staat als de dag dat Pim Fortuyn zijn huis voor het laatst verliet (6 mei 2002).

Rockband The Powerpimps (1)

Foto's gemaakt tijdens onze CD opname in de ProSounds Media Studio's te Dordrecht.

German War Cemetery Ysselsteyn (1)

Zoals in mijn andere albums te zien is, is de Tweede wereldoorlog mijn grote passie, niet alleen op fotogebied. In dit fotoalbum, the other side of the story, waar je meestal niets van ziet of over hoort... Mijn mening is dat niet elke duitse soldaat een Nazi was (feit), en ook zij hadden vrouw, kinderen of ouders thuis op hun wachten. Ook zíj hadden met hun medesoldaten een band die verder gaat dan een familie band. Ook zíj vochten voor een ideaal en voor hun vaderland. Kortom, ondanks de Nazi-ideologie verdienen ook deze soldaten hun rust en respect. Dit fotoalbum wordt een album over de Duitse militaire begraafplaats in Ysselsteyn,waar ca. 32.000 duitse soldaten begraven liggen. De foto's zijn gemaakt in het weekend van 17 en 18 mei. En ook hier sluit ik af met mijn vaste afsluitzin: "On a foreign field he lays, lonely soldier, unknown grave..."

Zoom Experience (2)

Modellen op de Zoom Experience

Bloemen _ Planten (1)

Een aantal leuke Photoshop projecten met als onderwerp bloemen en planten.

Joseph A. Lombardi (1)

Als blijk van waardering en respect voor de geallieerde soldaten heb ik een graf geadopteerd op de USA War Cemetery in Margraten. Het graf van Joseph A. Lombardi, een voor mij onbekend iemand met wie je ineens een bepaalde binding hebt. Een vreemde gewaarwording wanneer je daar dan staat...

Rariteiten (8)

Vreemde zaken uit het dagelijks leven op de foto!

Studio probeersels (7)

Net een studiootje gebouwd, even kijken of het een beetje wil lukken.

Tweede Wereldoorlog Overige (1)

Diverse foto's met onderwerpen die direct of indirect betrekking hebben tot de Tweede Wereldoorlog

Metal Fotografie (1)

Voor een bevriende metalband heb ik wat locaties gezocht en wat proeffoto's met de gitarist gemaakt.

Portretfoto's (3)

Ook portretfoto's wilde ik weleens proberen. Hier een aantal resultaten daarvan.

Den Haag Bij Nacht (2)

Den Haag, het Binnenhof bij nacht

Battle of the Bulge (Ardennen) (2)

Op mijn rondreis langs de Europese slagvelden uit de Tweede Wereldoorlog heb ik een grote hoeveelheid foto's gemaakt. Binnenkort volgen er nog meer!

A Bridge Too Far (8)

A Bridge Too Far Nijmegen Voor het eerst "ver" van huis met mijn nieuwe Nikon D80. Lekker experimenteren met mijn favoriete onderwerp; de Tweede Wereldoorlog. Hier heb ik geprobeerd het onderwerp van de film "A Bridge Too Far" op grimmige wijze te fotograferen en te bewerken in Photoshop. Ik vind het erg geslaagd, wat vinden jullie?

Honey, I shrunk myself (3)

In dit album ga ik foto's plaatsen die vanuit een laag perspectief zijn genomen.

Lonely Soldier, Unknown Grave (1)

On a foreign field he lays, lonely soldier, unknown grave...

Architektuur (3)

Architektuur in en rondom Den Haag. Ik probeer zoveel mogelijk vanuit een origineel standpunt de foto te maken en vervolgens te bewerken in Photoshop. Een tip: Kies geen origineel standpunt bij de Amerikaanse Ambassade in Den Haag...vinden ze niet leuk!